Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Флагман: Откриха тялото на брокерката Теодора Бахлова

/
/
1238 Views
Advertisement:

Advertisement:

Във вътрешността на 12-и парцел на Гробищата в Бургас са били зарити торсът и двете ръце на Бахлова.

Двата чувала с останките вече са откарани в отделението по съдебна медицина.

Но трябва да се докаже убийство, предстои търсене на още доказателства.

Днес криминалистите от ОДМВР-Бургас са успели да постигнат един от най-големите си успехи като професионалисти – въпреки че изтече близо година от безследното изчезване на брокерката на недвижими имоти Теодора Бахлова, те откриха тялото, пише Флагман.

Тленните останки на 47-годишната бургазлийка, известна в близкото минало като една от богатите жени в региона, бяха събрани в два чувала – в единия торсът, а в другия – двете й ръце, допълва изданието. Ужасяващата находка е от 12-и парцел на Гробищния парк край жк „Изгрев“ в Бургас. До мястото на тези части от тялото на Бахлова е завел криминалистите именно основният свидетел на прокуратурата – готвачът Деян Дичев, уличен до настоящия момент като съучастник в покушението на 28-годишния Юмер Мехмед, за когото Флагман разказва в подробности през последните дни.

Източник на Флагман твърди, че посоченото от Дичев място в потъналия в храсти район от парцела, пълен с неподдържани гробове, е било разкопано бързо и на сравнително плитко ниво е достигнато до тялото и двете ръце. Липсват главата и долните крайници.

Двата чувала с останките вече са откарани в отделението по съдебна медицина и утре ще бъдат аутопсирани, но за съжаление те няма да помогнат особено много на експертите за бързо установяване на причините за смъртта на брокерката. Ще е нужно да се намери следа от насилие – чрез нанесен побой, чрез огнестрелна рана и т.н. способи за умъртвяването й. Другата възможност е да се получат признания от извършителя на самото деяние или на неговия помагач.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!