Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Хаджигенов към Манев от ГЕРБ: Излез, да се разберем отвън

/
/
3195 Views
Advertisement:

Advertisement:

Кадър и видео Фейсбук/Нова Тв

Николай Хаджигенов и Маноил Манев от ГЕРБ за малко не стигнаха до бой вчера в Народното събрание, а днес продължиха задочния си спор от трибуната на парламента.

Това се случи, след като Хаджигенов излезе на парламентарната трибуна за изявление относно гласуването на промени в Закона за на НСО.

Порочните действия не предизвикват правни последици. Простичко. 20 секунди гласуване, няма гласуване. Оттук нататък приключихме, заседанието трябваше да бъде приключено още тогава. Тоест, всичките тези действия са опорочени, оттук нататък единственото нещо, което може и трябва да направим при наличие на отворена…, каза Хаджигенов, когато Манев отправи реплика към него.

Значи, този разговор, ако държите, може да го продължим после в коридора, не тук, отговори му светкавично Хаджигенов.

След това адвокатът продължи речта си по следния начин: Единственото нещо при незатворена дневна точка в дневния ред, е да продължим. Това е. Всичко останало са волни интерпретации, оставям настрана факта, че тук се опънаха една купчина парламентарни групи, като Матросов на амбразурата, видите ли, ще пазим НСО. В смисъл, някой сериозно ли ще убива Бойко Борисов, моля ви се.

И двамата депутати се занимават с бойни спортове.

Според информацията в интернет Манев е завършил Академията на МВР и е работил над 10 години в системата на вътрешното и правосъдното министерства. Но по-интересното е, че се занимава с китайски бойни изкуства. Оказва се, че има и сертификат за владене на Ушу – китайско бойно изкуство с хилядолетна история, включващо над 1000 стилове и разновидности. Всъщност, „кунг фу“ е името наложено от холивудските филми за ушу. Синът му също се запалва по бойни изкуства и дори отива за шест месеца в манастира “Шао-Лин”.

Хаджигенов пък се занимава с кик бокс.

 

 

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!