Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Хамид: Караянчева трябва да си ходи

/
/
403 Views
Advertisement:

Advertisement:

“От близо 2-3 седмици наблюдаваме упоритото нежелание председателят на Народното събрание Цвета Караянчева да изпълнява задълженията си. Консултациите за оставката й започнаха още днес и още тези дни ще имаме мотивите и внесено предложение. Не се съмнявайте, че ще наберем необходимите подписи за това”. Това заяви депутатът от ДПС Хамид Хамид в интервю за Dariknews.bg във връзка с искането на движението председателката Караянчева да напусне поста си.

“Въпреки че през няколко дена искахме документ след документ, това не даде ясен сигнал на председателя на НС да изпълни задълженията си. Нас не ни е тема и не ни интересува дали има съвместимост, или не”, повтори той тезата на лидера на ДПС Мустафа Карадайъ от по-рано днес по отношение на ЦИК.

“Фактът е, че този въпрос не е разглеждан и е неглижиран, поражда основателно съмнение, че Караянчева прикрива някого и затова й беше поискана оставката. Не ни интересува персоната. За нас е ясно, че има системно неизпълнение на задълженията и само заради това председателят на Народното събрание трябва да си ходи и аз мисля, че ще си отиде”, закани се Хамид.

Той посочи още, че ако управляващото мнозинство не може да излъчи председател на ЦИК, то това е притеснително и е “по-добре да си ходи”.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!