Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Харизанов: Неуспелите да се справят с живота докараха гласовете за Слави Трифонов

/
/
258 Views

 

Неуспелите в живота са докарали изборния успех на Слави Трифонов, смята Георги Харизанов от ГЕРБ

„Засега не провиждам „Имат такъв народ“ (ИТН) като другия голям полюс в политиката, за да чертаем схеми за диалог между двамата единствени лидери в България. Нека имаме предвид, че засега Борисов описва само вариантите за политическо развитие пред сегашния парламент, а още не е започнал да изброява проблемите и спешните решения, които трябва да бъдат взети”, това казва в интервю за „Марица” Георги Харизанов от ГЕРБ.

Advertisement:

„Не споделям тезата, че е предложен експертен кабинет. Предложението беше всеки да даде най-добрите си експерти и да се състави силно правителство. Най-добрите експерти в ГЕРБ са политически лица и водачи на партийна листа. Това не е оферта за експертен кабинет”, казва още той.

„Има време за консултации, преговори, осъзнаване на новите реалности и наместване на новите политически баланси, за да се види дали кабинет с мандат на ГЕРБ е възможен в сегашния парламент. А и честно казано, засега не видях друг работещ и солиден вариант, бидейки наясно с всички настроения срещу нов мандат на Борисов”, коментира Харизанов.

 

 

 

– Какво докара на партията на Слави Трифонов толкова много гласове?

– Комплексен въпрос. Бунт срещу системата, изключително популярен човек начело, гласуване напук на партиите и с усмивка на лице от страна на млади и поначало аполитични хора, дежурното недоволство на неуспелите да се справят с живота…  Причините са много и солидни, поради което глуповатите еднопластови заигравки с музикални стилове и ниска култура са твърде несериозни.

Четете цялото интервю ТУК.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar