Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Цветанов: Не съм влизал в спалнята на Борисов, но на записите е гласът на премиера

/
/
370 Views

 

 

кадър bTV

Не съм влизал в спалнята на Бойко Борисов, но кадрите може и да са истински. Това обаче трябва да кажат компетентните органи, коментира в студиото на bTV бившата „дясна ръка“ на премиера Цветан Цветанов. Той заяви, че при всички случаи автор на кадрите е жена.

Advertisement:

 

 

 

 

Според Цветанов това, че Борисов е сниман в спалнята си, при това докато спи, показва, че са правени от някой, с когото той „поне за известно време е имал нещо общо“. Цветанов каза също, че по-вероятно аудиозаписите да са достоверни.

 

 

 

 

Бившият втори в ГЕРБ коментира популярни архивни кадри, на които се вижда как целува ръка на Бойко Борисов за прошка. Цветанов обясни, че това било плод на екзалтгация и закачки с младежката организация на ГЕРБ, на чийто форум се разиграва ситуацията. Според него случаят, поставен в контекст „не е чак толкова обиден“.

„Аз бях единственият, който е изказвал различно мнение от Борисов“, каза още Цветанов. Той съобщи, че името на неговата политическа формация вече е резервирано и е „Републиканци за България“. Прогнозата му беше, че и неговата формация, и ГЕРБ ще вземат на следващите избори около 500 000 гласа.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar