Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Цветанов обезкърви ГЕРБ в Югозапада, бивши кметове на партията вече са в „Републиканци за България“

/
/
342 Views

Цветан Цветанов обяви, че неговият проект „Републиканци за България“ ще се учреди официално на 27 септември. Към него вече се присъединяват бивши и настоящи кадри на ГЕРБ.

 

 

 

„Партията няма да бъде лидерска, а ще има широк формат на съвет. Решенията ще се взимат от повече хора, я не само от 5-6. Областният ръководител ще е само координатор на общинските структури. Искаме да ползваме експертизата на младите хора. Ще се работи за подготовка на кадри, които да поемат управлението след това. По устав предвиждаме председателят да не може да е повече от два мандата. Няма да има безгранично управление, защото партията ни няма да е лидерска. Всичко като позиции ще обявяваме публично с брифинги на национално и местно ниво. Партньори – за мен е важно малкия и среден бизнес да е приоритет. Споразумения и коалиции могат да са само на принципна основа. Всичко ще бъде документално описано като цели, които трябва да се случат. По германският модел. Демократична България има сходни позиции с това, което разработват нашите експерти. С ГЕРБ също е възможно да работим, но на строго принципна основа. Задължително ще работим за електронно управление“, каза Цветанов на сбирка в Благоевград, цитиран от pirinsko.com.

Advertisement:

И добави още на среща в Дупница:

Благодаря на всички вас, приятели, от Кюстендил, Сапарева Баня, Бобов Дол и Дупница за организационната работа, която сте свършили за толкова кратък период от време. Само заедно ще успеем с новия политически проект Републиканци за България!

 

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar