Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Цвета Караянчева след коментара на Светльо Иванов по БТВ: Мен много ме заболя

/
/
662 Views
Advertisement:

Advertisement:

Нека да разграничаваме начина на говорене, когато говорим институционално и когато говорим на партийни срещи. Това беше една партийна среща, на която аз се явявах като член на Изпълнителната комисия. Вижте и другите партии как говорят на своите партийни срещи и тогава ще разберете начина на говорене на всички народни представители, партийни лидери и участници в управлението на партиите.

Това каза председателят на Народното събрание Цвета Караянчева пред журналисти в парламента по повод думите си на партийно събрание в Лом преди дни, предизвикали много коментари, пише novini.bg.

 

 

 

Тогава тя каза: „Някои си пътуват с хубавите коли по магистралите на Борисов и викат: „Ама те не стават“. Ми що не ги направихте вие като не стават, бе? Що не ги направихте, а сега критикувате? Метрото! Отиват, протестират срещу лошия Бойко, качват се на метрото и се прибират вкъщи. Ходи пеша, ходи пеша! Това е положението. И затова няма да подадем оставка. Защото сме отговорни по това, което правим“, заяви тя.

Мен друго много ме заболя – в едно предаване беше изрязана тази моя реплика, която казах като член на Изпълнителната комисия, участвайки на на политическо събрание в събота, неработен ден, и беше сложена до изказвания на предишни председатели на Народното събрание, които говорят институционално. Не беше коректно по този начин да се представи моето говорене, защото аз имам много институционални изказвания, беше коректно да се вземе абзац от тях, а политическите изказвания можеха да бъдат наредени до политическите изказвания на предишни председатели, заяви Караянчева, визирайки предаването „120 минути“ по бТВ. В него водещият реши да изкаже обичайния си коментар в началото на предаването като използва цитати на бивши председатели на Народното събрание. Той цитира Караянчева като изполва изказването й от посещение в Лом, където тя каза: „Отиват, протестират срещу лошия Бойко, качват се на метрото и се прибират вкъщи, ходи пеша, бе! Ходи пеша!“

Никога не съм си позволявала да се меся в работата на медиите, никога няма и да го направя – но чисто човешки, като жена, като политик, беше много обидно, защото това предизвика съвсем друг отзвук, посочи тя.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!