Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Цяло стадо овце замръзна неподвижно с часове без причина, усетили са нещо

/
/
757 Views

Наскоро в платформата за споделяне TikTok бе качено видео, в което нищо не се случва. Десетки овце просто стоят на хълм, сякаш за били хипнотизирани.

24-годишния Рори Дейвис успя да заснеме с камерата си зловеща сцена, която той е наблюдавал, докато заедно със семейството си е почивал в хижа в Траутбек, Англия. Излизайки на улицата, младежът видял, че цяло стадо овце стои неподвижно в планината. Кадърът бил достоен за филм на ужасите. “Честно казано, не повярвах на очите си. Бях толкова изплашен, че просто и аз застинах на място и се смеех от чист шок”, разказва Рори.

Advertisement:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Истинския страх обаче Рори и неговото семейство изпитали, когато след няколко часа те отново видели стадото, а овцете все така били замръзнали неподвижно в планината, сякаш били хипнотизирани. След това Рори тръгнал на разходка, връщайки се обаче, той не видял нито една от замръзналите овце. “Нищо не се бе променило, но когато се върнах от разходката, видях, че абсолютно всичките овце бяха изчезнали.

Самият аз живея в селска местност, но никога преди не съм виждал нещо подобно”, разказва Рори. Засега не е известно какво точно е накарало стадото овце да замръзне така. Една от най-разпространените и правдоподобни истории е тази, че овцете замръзват неподвижно след приливен дъжд, те целите са подгизнали и замръзнали. Стоят на място и чакат вълната им да изсъхне, за да могат да ходят без опасност за здравето си, пише Mirror. Превод и редакция: БЛИЦ

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar