Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

“Шоуто на Николаос Цитиридис” слиза от ефир

/
/
168 Views
Advertisement:

Advertisement:

Снимка: “Шоуто на Николаос Цитиридис”, фейсбук

“Шоуто на Николаос Цитиридис” слиза от ефир и няма да се излъчва през януари. Водещият и екипът му ще бъдат в отпуск през това време, съобщава “24 часа”.

Предвидено е предаването да се върне на екрана на Би Ти Ви на 1 февруари за старта на пролетния сезон на телевизията.

 

 

 

Много е възможно обаче новият ръководен екип да реши вечерното шоу да не отсъства толкова дълго и още през януари отново да е в ефира, казаха запознати с новата програмна схема на Би Ти Ви. Телевизията, която вече е собственост на чешкия милиардер Петр Келнер, е с нов програмен директор – Христо Хаджитанев, от 20 декември, и с нов главен изпълнителен директор – чеха Мартин Швехлак, от миналата седмица.

Засега в програмата на телевизията от 4 януари, понеделник, на мястото на шоуто ще се излъчва сериалът “Добрият доктор”. Промяната е включена в рекламните тарифи на Би Ти Ви, според които 30 секунди по време на филма струват 5948 лв.

За сравнение същото време в “Шоуто на Николаос Цитиридис” през декември се продава за 8640 лв. Впрочем повторенията на шоуто ще вървят през януари както и досега – всеки делничен ден от 12,30 ч. Цената за реклама в тях за 30 секунди програмно време е 3087 лв. по данни на агенция “Пиеро 97”.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!