Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Щерка на чалга фурия стана политик при Цветанов

/
/
681 Views

Радостина Циркова е дъщеря на прочутата в миналото фолкдива Петра

Дъщерята на фолкдивата Петра – Радостина Циркова, влезе в Изпълнителния съвет на новата партия на Цветан Цветанов „Републиканци за България“. Изпълнителният съвет е съставен от 33-ма души, а в него влизат и председателят и зам.-председателят на организазцията. Майката на Радостина – фолк фурията Петра бе любимка на народа от близкото минало. Фенове от поне две поколения се захласваха по нейните хитове, сред които са „Хищна хиена”, „Пачки”, „Ориент експрес” и „Ла Пиовра”.

Advertisement:

 

 

 

Високият пост на Циркова в новата партия на Циркова предизвика силен отзвук в родния й град Хасково. Новата републиканка пробва да скъса с имиджа на скандалното си родословие с редица стажове в европейските институции и участие във всевъзможни конкурси и социални активности, припомнят запознати с битието й.

Една от тези дейности е световен конкурс на Кока Кола, припомня „Хасково Лайф“. Конкурсът на Кока-Кола „Сладко предизвикателство“ стартирала през август 2017 като предизвика хора от цял свят да разкажат писмено и с видеа любими и изпитани методи за естествено подслаждане на храни и напитки в своите култури, общности или семейства.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar