Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Яд ме е, че не победих, никой не може да сломи духа ми, каза Кубрат Пулев под звуците на гайди на родна земя

/
/
241 Views
Advertisement:

Българската звезда на бокса Кубрат Пулев беше посрещнат с гайди на родна земя. „Доста топло посрещане. За мен в крайна сметка това е загуба и не очкавах подобно посрещане. Нормално е да има интерес, но не очкавах подобно посрещане. Яд ме е, че не победих.“ Това бяха първите думи на Кубрат Пулев след завръщането му на родна земя след мача с Антъни Джошуа, предаде Нова телевизия.

„Не обичам да се оправдавам – каза още Кобрата. – Приемам минусите за мен, загубата си е моя. Това е. Това в крайна сметка е само един спорт“.

Advertisement:

По думите му ако е бил по-добре подготвен е можел да победи.

„В бокса един единствен удър решава всичко. Печелим, губим, в спорта има и мал шанс“, заяви Пулев.

Ситуацията с кантара преди мача Кобрата коментира така: „Много български журналисти не бяха допуснати. До последно воювах за това. Може би на кантара чухте какви думи каза срещу мен, въпреки всичко подходих с респект. Това е бокс тежка категория и съжалявам че нашата нация не е толкова боксова, но тези неща са нормални“.

 

 

 

 

Българинът бе категоричен, че не е казал нито една лоша дума срещу съперника си Антъни Джошуа.

„Казах му да не ме докосва и че не обичам да ме пипа. Приемаме, че аз съм виновен за ситуацията на кантара. Обичам да съм виновен, кефи ме – заяви Пулев. – Падам, ставам, изтупвам се и продължавам. Моят дух не може да го сломи никой”.

Той беше категоричен, че вината за загубата на мача е изцяло негова.

„Няма да се оплаквам. Не обичам да се оправдавам. това обаче е положението. Имаше опити да ме потиснат. В една съблекалня ме завряха – беше точно 2 пръста над главата ми. Как да загрее човек? Не казвам че това е предопределило мача“, подчерта Кобрата.

„Всичко това за мен беше една мечта. За много хора може би е нещо друго, но за мен това беше мечта“, добави той.

Запитан дали може да се потрети такъв мач, той отговори: „Всичко е възможно“.

По повод коментарите по свой адрес след мача Кубрат Пулев заяви: „Научих за себе си и хубави неща, и не толкова хубави. Като цяло всичко, което казах – стоя зад него. Не се срамувам от нищо, което съм направил. Каквото можахме, направихме. И аз, и моят тим. Загубата си е моя. Щеше много да ме е яд ако бях отказал мача заради някакви неща“.

Спортистът е убеден, че е направил огромно впечатление на всички медии и на хората във Великобритания –  най-вече на хората, които се интересуват от бокс.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar