Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

10 модни съвета да удължите краката

/
/
562 Views

Ако някога сте гледали краката на други момичета и сте искали вашите да са толкова дълги, не се отчайвайте. Дори и да не сте родени с дълги и стройни крака, има много начини визуално да ги удължите.

мода
Модни съвети

Предлагаме ви, 10 модни съвета, да направите краката си по-дълги. Тук ще намерите отлични идеи и някои стилистични трикове. Те ще ви научат как да удължите краката, за да изглеждате по-висока и стройна:

 1. Висока талия

Advertisement:

Полите с висока талия ще създадат впечатлението, че краката ви са по-дълги, отколкото в действителност. Това може да постигнете и с подходящите къси панталони.

 2. Черни чорапи

Друг добър съвет за удължаване на краката е носенето на черни чорапи. Черните чорапи са секси и елегантни, а също така правят краката стройни и ви карат да изглеждате много по-високи.

 3. Бронзант

Друг съвет, за да удължите краката си е като използвате лосион с бронзант за крака. Матиращият нюанс ще прикрие местата, които са в повече. Бронзантът ще искри на светлина в права линия, което ще издължи желаните части.

 4. Платформи и токчета

Най-лесният начин да удължите краката си е да носите обувки на висок ток. Това всяка жена го може, а дори да не си падате по обувки с висок ток, винаги може да се спрете на моделите с платформа.

 5. A-line поли

Още един полезен съвет да удължите краката си е като носите поли с A-line.

 6. Впитите дънки

 Най-добрите дънки за удължаване на краката са тъмните модели дънки тип клин. С тях ще изваете силуета и дори ще пристегнете в местата, където това се изисква.

 7. Не носете поли с хоризонтални ивици

 Всеки тип хоризонтални детайли по панталони или поли ще работи, срещу вас. Забравете за тези модели. По-добре е да се спирате на вертикалните изображения.

 8. Асиметрични шевове

Още един трик да удължите краката си е като носите поли с асиметрични шевове.

 9. Съчетайте цвета на обувката с цвета на панталона

Модните стилисти препоръчват да удължаваме краката с малки трикове. Добър такъв е, когато носите панталони или дънки, да се опитате да съпоставите цвета на обувките с цвета на панталоните.

 10. Носете прибрани блузи и ризи

Последният ни съвет, за това, как да издължите краката си е като носите ризи и блузи, прибрани в панталона или полата. Този трик придава по-скъсена част в торса и по-дълга от талията надолу.

Вече имате някаква представа за това, как да изглеждате по-високи и стройни. Дори съчетаването само на някои от тези модни съвети ще ви позволи, значително да коригирате цялостното изображение.

Бъдете винаги в крак с модата и следвайте тези правила, за да изглеждат достатъчно дълги краката ви!

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar