Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

14-годишно момче предсказа с пълна точност епидемията и какво следва

/
/
991 Views
На 22 август 2019 г. в своя канал в YouTube 14-годишният Абигия Ананд предсказа с

удивителна точност и епидемията от коронавирус,

която ще доведе и нова глобална икономическа криза. За пандемията той сложи срок от ноември 2019 год., пик на 31 март 2020 г. и достигане на било през април 2020 г.

На 29 май здравословно започваме да излизаме от трудния период и да управляваме процеса,

предсказа още детето – чудо миналото лято в удивителното си астрологично тълкувание на хода на планетите. То разказа дори за невижданите мерки за дистанциране във видеото, съобщава „19 минути„.

Според неговото тогавашно мнение това е карма – тоест, нещо, което сме заслужили с поведението си.

Той също така смята още тогава, че

гледането на телевизия в такива ситуации разболява повече – така предвиди и глобалната инфодемия.

Ананд предупреждава за

неприятното слънчево затъмнение на 21 юни.

Според момчето дори не е желателно да излизаме на тази дата. Ананд се прочу официално още като 7-годишен, след като даде интервю в авторитетния Индиан Таймс през 2013 г.

Оттогава той предсказва с невероятна точност цените на златото и среброто. Прогнозира иактуални теми за развитието на Индия.

Още миналия август той първи сравни съпротивата срещу идващия вирус с глобална война.

Война между вируса и човечеството.

  И позна, че всички правителства ще се заемат с нея, което мнозина не вярваха. Попитан как позна, че кулминацията, пикът ще бъде на 31 март, момчето казва, че това е много просто в астрологията. Марс се събира със Сатурн и Юпитер, а Луната – с Раху. Това е рядкост, тъй като Марс Сатурн и Юпитер се считат за най-мощните планети, тъй като са във външния пръстен на Слънчевата система. Следователно, когато са изравнени, властта им над Земята е огромна. Луна с Раху също е мощно съединения, понеже Луната е свързана с водата, а Раху е комуникатор. 14-годишният астровундеркинд отбелязва, че преведено на езика на коронавируса това е бил пикът, в който трябва да се внимава за социално дистанциране, поради разпространяването на заразата по капков път.

На 29 май планетарната ос, която обрисувахме ще бъде счупена, което благоприятства лечението, ще падне – възможно и до нулата.

Не по този начин обаче стоят нещата с икономиката. Там забавянето, както той определя срива на световното стопанство, ще завърши едва през ноември 2021 г.
Advertisement:
Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar