Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

16-годишно момиче са самоуби след подигравки заради гаджето й във Флорида

/
/
97 Views

Кадър ФБ

Атаките били заради гаджето й

Advertisement:

16-годишно момиче се самоуби, а причината да посегне на живота си е тормоз от нейните съученички. Още по-фрапиращото е, че те би трябвало да са добри приятелки, тъй като са били и съотборнички в местния отбор по хокей на лед в град Палм Харбър (щат Флорида).

Адът за Маккена Браун започнал, след като тя започнала връзка с бивше гадже на една от съученичките си и дори му пратила своя непринудена снимка. Фотографията обаче попаднала именно в бившата на момчето и тя бързо я разпространила сред своите приятелки, предаде новини.бг.

Тогава започнал и психически тормоз от тяхна страна. Постоянните коментари и намеци в социалните мрежи били придружени и от други действия при личните им срещи в училище и на тренировки.

„Ти си нищожество“, „Сама си виновна за всичко“ и „Надяваме се, никога повече да не те видим“ са част от най-леките обиди към Маккена Браун. В резултат на атаката тя не издържала психически и отнела живота си.

Психическото състояние на Браун и без това било сериозно разклатено, тъй като две години по-рано тя била жертва на насилване и още не се била възстановила от травмата.

Съотборничките, които са я тормозели, са отстранени от местния отбор и от училището. Те обаче дори и тогава не показали, че съжаляват за поведението си.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar