Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

17-годишно момиче само отглежда петте си братя и сестри

/
/
773 Views
https://ejednevno.eu/wp-content/uploads/2020/07/3010.png
След смъртта на мама, а след това и на татко, 17-годишната Саманта се грижи сама за петте си братя и сестри. През 2013 г. в голямото задружно семейство на Родригес се случило тъжно събитие – майката починала от рак на шийката на матката. От всички деца само най-голямата Саманта си я спомняла и страшно се притеснила от загубата на най-близкия си човек. Седем години по-късно болката от загубата все още била силна при момичето. Три години след кончината на майката се разболял тежко и бащата – той бил диагностициран с лимфом, Саманта спряла да ходи на училище, за да се грижи за баща си. След време починал и той и децата останали сираци. Петте непълнолетни деца трябвало да бъдат отведени в приют, но 17-годишната Саманта не можела да допусне това. И момичето решило да се грижи за тях сама. Вярно, баба им все още била жива, но поради напредналата си възраст не можела да се грижи за толкова много деца.     Саманта се заела изцяло с възпитанието на братята и сестрите си. Тя им приготвяла храната, водела ги на училище, лекувала ги, помагала им с домашните и правела всичко като майка им.
братя-и-сестри
Семейството живеело от социални помощи. Саманта работела и като сервитьорка, но парите едва й стигали. След време момичето успяло да завърши училище и дори постъпила в колеж задочно, за да покаже на по-малките деца колко важно е да получиш добро образование. В крайна сметка момичето успяло да замени двамата родители, а братята и сестрите й шеговито я наричали „мама-татко“. Момичето смята, че семейството е най-важното в живота, а не материалните блага. Без любовта и подкрепата на близките няма щастие.
Advertisement:
Advertisement:

1 Comments

  1. КАК ТАКА СЕ СПРАВЯ САМА ТОВА МОМИЧЕ ИСКАМ ДА ЗНАМ ДАЛИ СЕ СПРАВИЛА САМА И ДОБРИ УСЛОВИЯ ДА ГИ ГЛЕДА ТЕЗИ ДЕЦА СЕСТРИТЕ СИ И БРАТЯТА СИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar