Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

2-годишно момиченце спасило майка си от смърт с помощта на фейсбук

/
/
645 Views

Двегодишното момиченце спасило майка си, след като отблокирало телефона й и се обадило на бърза помощ, когато тя загубила съзнание вкъщи.

Когато 28-годишната Саманта Мейзен припаднала в кухнята си, малката София не се смутила. Тя грабнала смартфона на майка си Huawei и го отключила чрез скенера за пръстови отпечатъци, използвайки пръста на майка си.

Advertisement:

След това София отворила месинджъра във фейсбук и избрала снимката на баба си, за да й се обади. Баба и Деби Бейкър била на 250км от тях в друг град. След като вдигнала телефона, тя попитала София къде е майка й.

 

 

Момичето каза, че на майка и и е “лошо” и Деби поиска да покаже майка си на телефона. Когато София показала майка си да лежи на пода с лицето надолу, Деби веднага се обадила на спешната помощ.

София и нейният 4-годишен брат Итън, който “истерично” реагирал на припадането на майка си, заедно донесли одеало и възглавница. Те седяли до нея, докато пристигне линейката.

Саманта била откарана в болница, където лекарите установили, че дехидратация причинена от стомашна инфекция е довела до припадъка. Тя се възстановила напълно и вече се завърнала у дома, където София не я оставя нито за секунда сама.

Саманта, която наскоро роди най-малкия си син Финли, казва, че София сигурно е дочула, как тя е учила Итън, как да се държи в извънредни ситуации: София, винаги е била грижовна, идва и ме прегръща, питаме какво да ми донесе, грижи се за брат си Финли.

По-скоро бих предположила, че Итън ще ми помогне, защото го научих. Никога не съм мислила, че тя ще чуе и ще разбере, какво казвам на брат й!

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar