Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

21-годишен варненец е убит в югоизточен Лондон

/
/
57 Views

Кадър ФБ

Българин е починал след нападение на улицата в Лондон. 21-годишният Габриел Петров Стоянов от Варна е бил атакуван минути преди полунощ в петък срещу събота на „Бромли Роуд”. Улицата се намира в сравнително спокоен квартал и в близост до централната част на английската столица.

Advertisement:

Нападателите са били трима и са намушкали многократно с нож младия мъж. Той е бил откаран в болница, където е починал в следобедните часове в събота, съобщава британският сайт Standard.co.uk, предаде Дарик.

Полицията вече е арестувала 14-годишно момче и издирва съучастниците му. Няколко души са станали свидетели на нападението, като разследващите ги призовават да се свържат с тях. Търси се информация и от шофьори, чиито видео регистратори в автомобилите може да са заснели инцидента.

„Ти беше истински джентълмен, имаше златно сърце и целият живот беше пред теб. Беше обичан от всички и ще ни липсваш”, написа в социалните мрежи близкият приятел на българина Елиът Джоунс. Той вече е събрал над 3 хил. паунда, за да помогне на семейството на жертвата.

Габриел Стоянов е родом от Варна, научи Дарик. Учил е в местното училище „Св. Климент Охридски”, след което е продължил образованието си в Англия.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar