Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

22-годишният Емин и бебето му загинаха в катастрофа с джип БМВ

/
/
6360 Views
Advertisement:

Advertisement:

Неописуема трагедията в Кликач.

Гледаше детето си като писано яйце, не даваше косъм да падне от главата му, ридаят близките му

22-годишният Емин Хюсеин от карнобатското село Кликач е загиналият в джипа ковчег тази сутрин край Драгоман, научи Флагман.бг. Другите жертви на жестокото меле са неговото шестмесечно бебе и 55-годишната му тъща. Жена му е жива, но тежко ранена, потвърдиха пред Флагман.бг негови близки.

Младият мъж родом е от Кликач, но семейството му е имигрирало в Германия преди около 10 години. Преди 2-3 години Емин там се е запознал с жена си. Тя е от Ямбол, но също като любимия си се е установила в страната преди години. Плод на бурната им любов е детенцето, което се е родило преди шест месеца.

Загиналите при тежкото меле край Драгоман са от Карнобатско
„Бебето беше най-голямата им мечта. Емин буквално умираше за него, гледаше го като писано яйце. Много жалко, сега заедно полетяха към небесното царство“, казаха близки на семейството от село Кликач.

Населеното място буквално е в шок от новината за трагедията. Не могат да повярват, че Емин и детенцето му ги няма.

„Болката ни е огромна. Цял ден чакаме новини, за да ни кажат, че това е някакъв кошмар, от който е време да се събудим. До вчера заедно се забавлявахме, а сега предстои да ги погребем“, ридаят хората от Кликач.
Емин, семейството му, както и роднините на жена му се върнали от Германия преди 3 седмици за лятната отпуска. Тази нощ са потеглили обратно със семейния джип БМВ с немска регистрация. Малко преди 07:00 ч. колата се е врязала в тир. Все още не са изяснени причините за инцидента, възможно е Емин да е предизвикал сблъсъка от преумора.

В колата освен него и детето са били съпругата му и майка й и друга тяхна роднина, която също е пострадала.

Родителите на момчето са останали в село Кликач за още една седмица. Смятали да се приберат към Германия другата неделя.

„Когато разбраха какво се е случило, веднага тръгнаха към София, където са телата на тримата загинали, както и снаха им, която е настанена в ИСУЛ заедно с другата ранена. Всички се молим поне те да оцелеят“, казаха още близките на почерненото семейство.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!