Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

24 часа: Слави издига млад българин от Кеймбридж за премиер

/
/
416 Views

Възможно ли е Слави Трифонов да има готово име за премиер?

Партията на Слави Трифонов възнамерява да предложи за премиер младия технократ и юрист Румен Чолаков, говори се упорито в политическите кръгове. Версията бе лансирана първо от в. „24 часа“.

Advertisement:

Оказа се, че действително Чолаков е едно от лицата, което „Има такъв народ“ ще лансира в изпълнителната власт.

Звездата на 29-годишния Чолаков изгря именно в „Шоуто на Слави“ преди 4 години при организацията на референдума за мажоритарните избори. Младият мъж е възпитаник на „Кеймбридж“ и освен това членува в „Милениум клуб“ в Лондон. Той е близък до принц Кирил. Учудващо е, че среща подкрепата и на Томислав Дончев от ГЕРБ.

Освен с референдума на Слави Трифонов, Румен Чолаков опита да влезе в политиката и като кандидат за евродепутат през 2019 г. с коалицията „Път на младите“, в която участваше и НДСВ.

Там обаче не постигна кой знае какъв успех. Младият мъж е в списъка с експерти на „Има такъв народ“ и е бил харесан и от Слави Трифонов, и от Тошко Йорданов.

CV

Роден на 16 април 1991 г. в София

Завършил е история в Кеймбридж, Великобритания (Тринити Колидж) и право в University of Law (London) и Kaplan Law School

Адвокат по корпоративно право в известна лондонска кантора

Председател на УС на “Милениум Клуб България” – сдружение на младите българи, родени след 1 януари 1981 г. Целта им е да дадат възможност на българите в чужбина да участват в развитието на родината си дори без да са на нейната територия, да създадат мост между сънародниците ни навън и българската държавна администрация. Организацията е създадена на 28 март 2016 г. в двореца “Врана” на събитие под надслов “Пътят от Европа: Какво ще върне младите българи?”.

Ето и участието му в „Шоуто на Слави“ преди 4 години:

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar