Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

38-годишен мъж е задържан за убийството в с. Лъвино, Разградско

/
/
228 Views
Advertisement:

38-годишният И.А. е задържан за срок до 72 часа с постановление на прокурор от Окръжната прокуратура в Разград, след като е бил привлечен като обвиняем за умишлено убийство по чл. 115 от НК. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Варна. Досъдебното производство по случая е образувано, след като около 23.00 часа снощи обвиняемият стрелял с пневматична пушка, улучил 48-годишен мъж и причинил неговата смърт.

Пострадалият отишъл в дома на И.А. заедно с непълнолетен свой приятел, за да разговаря със сестра му, която също живеела там. След като пристигнали на място и влезли в двора на къщата, двамата мъже били посрещнати от 38-годишния обвиняем, който държал пушка и започнал да им отправя заплахи. Последвали няколко изстрела, като един от тях попада в шията на 48-годишната жертва. Мъжът успял да избяга, но след около 50 метра пада на земята в безпомощно състояние. До пристигането на екипа от спешни медици той умира.

Advertisement:

Окръжна прокуратура – Разград ще внесе искане в Разградския окръжен съд за налагане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на 38-годишния мъж.

Окръжният прокурор на Разград Тихомир Тодоров е направи изявление По случая пред журналисти.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar