Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

47-годишен софиянец покани 13-годишно момиченце на среща в горичка

/
/
4992 Views
Advertisement:

Advertisement:

47 годишен софиянец е зарибил 13 – годишно момиченце в интернет и си е уговорил среща с него.

Трима млади мъже обаче спасяват детето.

Трима млади мъже спасиха 13-годишно момиченце от 47-годишен мъж от София. Младежите проследиха малолетната и ухажора й от социалната мрежа и го спипаха минути преди да посегне на детето в горичка в район Подуяне, пише stolica.bg.

Видеото, около 28 минути, бе публикувано и взриви социалната мрежа.

Извратенякът е на 47 години и е зарибил малкото момиченце в социалната мрежа. Първоначално го разпитва дали вече е имало интимни контакти, иска ли да опита и след 3-месечна кореспонденция му определя среща.

Двамата се срещат преди дни пред голям хипермаркет в квартала и тръгват към безлюден парк. Навлизайки в гориста зона, спасителите го спипват, след като той се опитва да избяга. От видеото става ясно, че съпругата му с двете им деца го напуснали.

47-годишният е от столичния “Хаджи Димитър” и работи като шофьор в частна фирма. Момиченцето е от “Сухата река” и отказва да излезе на среща вечерта, става ясно от чата, в който са си писали. Учудващо е търпението на тримата мъже, които не му удариха дори шамар, а го разпитваха защо посяга на малолетни.

Той първоначално обясняваше, че момичето е на 14 години, но изглеждала по-голяма, след като в чата му написало, че е на 13. Докато го питат, да кажат ли на жена му какво прави, и какво би направил той, ако това се случи с неговото дете, се чуват въпроси на живеещи в блоковете около парка. Момчета ги поканиха да отидат при тях и да видят лицето на педофила с предупреждение да си пазят децата.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!