Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

48-годишен полицай се застреля в колата

/
/
78 Views

Снимка: Булфото, архив

48-годишен полицай се е прострелял в главата в Козлодуй тази нощ. Той е бил открит от брата си близнак Гаврил Н. в колата си „Форд фокус” пред блока, в който живее в крайдунавския град, съобщава BulNews.

Advertisement:

Гръмналият се полицай все още имал признаци на живот при идването на линейката. Въпреки усилията на дежурния медицински екип, той починал на път за болницата във Враца.

Двамата братя са от Хайредин, но работят в районното управление в АЕЦ „Козлодуй“ и живеят в града. Причините за крайното решение на полицая се изясняват. Самоубиецът оставил предсмъртно писмо до втората си жена.

Според близки на полицая тежки здравословни проблеми вероятно са го накарали да посегне на живота си. По случая вече е образувано и досъдебно производство.

 

48-годишният П. Н. Г. бил у дома със съпругата си М. Г. Мъжът имал здравословни проблеми и жена му казала, че трябва да отиде на лекар. Той се ядосал, взел пистолета си и излязъл. Минути по-късно притеснена жена му тръгнала след него, когато се натъкнала на ужасяваща гледка – П. Г. седял с рана от куршум в главата в лекия им автомобил „Форд Фокус“. Жената веднага се обадила на неговия брат близнак, който пристигнал светкавично на адреса и подал сигнал на спешния телефон 112. Пристигналите на място спешни медици установили, че полицаят все още има пулс и го вдигнали за болницата във Враца. По пътя обаче мъжът починал.
П. Г. работил като полицай в АЕЦ „Козлодуй“. Негови колеги коментират, че в последно време бил умислен, необщителен и видимо депресиран. Те неведнъж го питали дали има някакъв проблем и как могат да му помогнат, но той отказвал.
Мъжът има дете на около 20 години от първи брак, разтрогването на който преживял много трудно. От втората си връзка с М. Г. има още едно по-малко дете.
Преди да сложи край на живота си 48-годишният полицай оставил предсмъртно писмо, адресирано до неговата съпруга. В телефона си пък бил написал, че не иска да бъде в тежест на своите близки.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar