Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

6 Светила в медицината: Промиват ви мозъците, корона-вирусът е измислена паника!

/
/
594 Views

Днес от 365 Новини ще ви предоставим становището за вируса на няколко Светила в медицина в момента. С цел да се овладее малко паниката в страната трябва всички да помислим разумно и да овладеем емоциите.

Защо страхът винаги надделява над разума, та дори с огромни доказателства, разумът е отхвърлен и казващите Истината са приемани с подозрение?

Advertisement:

Защото човек си казва: „Абе за всеки случай, по-добре да се страхувам, отколкото да съм мъртъв…“

Така герои стават всички, които всяват страх, а тълпата не се замисля, че това има обратна страна, която също носи рискове. Т.е. също има причина за страх. Само че печели ПЪРВИЯТ страх.

В момента вероятността да ви убият в резултат на гражданска война, която може да изригне след карантината, е по-висока от тази да ви убие вирусът. Наистина е така. Икономиката беше „на ръба“ и преди това, сега тази криза ще я довърши. Когато това се случи, ще избухнат локални войни, милиони народ ще бъдат избити от куршуми и ножове, а не от вируси.

 

 

 

 

Но това е гласът на разума. Гласът на страха е, че „може да има вирус, аз трябва да слушам какво казва властта, и да се подчинявам“. И с това да допринеса за разсипването на обществото.
Страхът е средството, с което е управляван човекът от 10 хиляди години. Очевидно, изобщо не сме се променили. Още сме едни глупави зверове, които отказват да мислят. Дори когато това може да ги предпази от бъдещ страх. Много по-голям…

Добри Божилов, писател

„Заветът“
16.03.2020


Тук ще публикувам мнения на 6 безспорни български медици, които ясно казаха, че корона-вирусът НЕ е опасен. Казаха го с „половин уста“, защото общата пропаганда на властта е наредила друго. Но го казаха. И преди да започна да водя кампания срещу корона-вирусната истерия, аз ИЗЧАКАХ тези мнения. Мълчах си, докато чуя докторите. Ето, това са те!

Д-р Атанас Мангъров, началник на детското отделение в Инфекциозна болница:

„Сега правим същото, каквото се прави навсякъде по света – опитваме се чрез всевъзможни мерки да ограничим разпространението на заболяването. По начало клиничните симптоми на коронавируса са неразличими от тези на един грип. Това не е опасна инфекция. Не всички, които се разболеят, ще прекарат заболяването тежко. Няма нужда да влизат в болница, защото така няма да останат места за онези, които наистина са в тежко състояние“, обясни Мангъров.

Източник: https://frognews.bg/


Проф.Тодор Кантарджиев, директор на Националния център по заразни и паразитни болести, пред БНТ – 28.02.2020:

Заглавие: Проф. Кантарджиев за коронавируса: Нещата не са толкова страшни. Лятото няма да го има

“Личнo мoятa пoзиция и нa вcички мoи кoлeги – e дa пoуcпoкoим oбщecтвoтo. Никoй нe cлушa кaквo гoвoрим, a вceки прecъздaвa кaквo гoвoрим и cтaвa хaoc. Вeрoятнo кoрoнaвируcът e зaбoлявaнe, кoeтo и прeди гoдини гo e имaлo, нo нaукaтa нe гo e знaeлa, зaщoтo ceзoнът му cъвпaдa c грипa. Cмъртнocттa прeз зимнитe мeceци e пo-гoлямa зaрaди грипa. Пoлoжeниeтo нe e тoлкoвa трaгичнo и oпacнo“.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar