Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

US коментатор: Путин откровено се подигра с Байдън с унизителната покана за дебат на живо

/
/
319 Views

Руският президент Владимир Путин „откровено се подигра с президента на САЩ за свое собствено удоволствие“, заяви известният водещ от Fox News Шон Ханити в предаването си.

„И, честно казано, аз като гражданин на САЩ намирам това за унизително“, заяви тв водещият.

Advertisement:

Путин предизвика президента на САЩ на дебат „на живо“, за да дискутират последните изявления на Байдън, че руският лидер „ще си плати“ за намесата на Москва в президентските избори в Америка, както се твърди в доклад на американските спецслужби.

„Току-що ми дойде идея да поканя президента Байдън да продължим нашата дискусия, но при условие, че тя е наистина на живо. Но без забавяне, директно и в публичен, пряк разговор“, заяви Путин в Москва, припомня Fox News думите на руския лидер.

„И защо му е на Путин така изведнъж да предлага на Байдън дебати без време за подготовка? Какво бях тръгнал да казвам?… Ако сравним Байдън днес с това, което той беше през 2012 г. или дори през 2016, е видно, че президентът изглежда извънредно слаб, вял, немощен и да, често явно не осъзнава какво се случва около него. Това е очевидно, не става въпрос за мозъчна хирургия“, коментира Ханити.

 

 

 

„Това е нашият общ проблем,“ продължава коментаторът. „По света в момента има множество злонамерени играчи, множество враждебни режими, като Путинска Русия, моллите в Иран, като председателя Си в Китай, като Северна Корея и Ким Чен Ун. И знаете ли какво? Те не се подлъгват наивно за състоянието на Джо Байдън. Те го изучават и всеки ден внимателно следят за нашите действия.“

„Всички врагове на Америка, всички злонамерени играчи по света виждат това, за което ние жадуваме да говорим свободно. За мъките на днешния Джо Байдън – една сянка на това, което беше преди години и който явно с големи усилия се добутва до уикенда,“ коментира Шон Ханити.

„И стигаме до най-важния въпрос: От полза ли е всичко това за страната ни? От полза ли е за свободния свят? Отговорът, естествено, е: В никакъв случай. Точно затова един кандидат никога не трябва да се крие в мазето по време на цялата кампания, за да не му задават трудни въпроси“, коментира водещият.

Шон Ханити коментира и последните случаи, в които Байдън нарича вицето си Камала Харис „президент Харис“. Според него в словесните грешки на президента може би има някаква истина.

„В крайна сметка Камала Харис пое всички лични разговори със световните лидери, а освен това именно тя провежда ежеседмичните срещи с държавния секретар. В крайна сметка това наистина може да е администрацията на Харис“, завършва коментара си Шон Ханити.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar